Peixos Puignau - Horeca

Pesca i distribució

Els millors productes

de l’orígen al paladar

A Puignau oferim solucions personalitzades de peix fresc, congelat, de quinta gamma i d’elaborats d’alta qualitat. Un servei i assessorament excel·lent que s’adapta a les necessitats de cada client.

Un mar de qualitat

Treballem per servir a la nostra clientela tot el que necessiten, adaptant-nos a cada petició. Ens centrem en dos serveis principals per facilitar les necessitats més exigents:

Les millores llotges de la costa mediterrània

De la llotja al teu local.

Comprem a les millors llotges de la costa mediterrània amb un personal especialitzat per aconseguir el millor producte al millor preu.

Compra a origen

Els nostres restauradors i restauradores formen part de l’ADN Puignau i, és per això, que volem oferir-los tot el que necessitin per fer plats excepcionals.

Diga’ns quin producte vols. Les especificacions que necessites – mida, pes, origen – i nosaltres farem tot el possible perquè ho puguis estar cuinant per als teus comensals el mes aviat possible.

Consulta els catàlegs que més s’ajustin a la teva necessitat:

Catàleg Sèpia tallada a daus

Catàleg Especialitat Refrigerats

Catàleg Productes Propis

Catàleg Especialitat Tonyina

Assessorament i
servei personalitzat

Sabem que el peix és un producte difícil. Te les escates, és embrutidor de manipular i vol temps, per fer racions individuals a vegades és massa gran.

Servei personalitzat

En som experts i ens encanta la nostra feina, per tant, volem oferir-vos la preparació dels productes com més s’adeqüin a les vostres necessitats.

Servei d’envasat

Per tal de facilitar la manipulació, millor conservació i evitar el contagi d’olors t’oferim servei d’envasat per als nostres productes.

Túnel d’ultracongelació

Amb una congelació de -40ºC podem garantir un mètode de conservació que manté les propietats del producte sense alterar-les. Saps com descongelar be cada producte?

Reserves

El nostre sistema de reserves permet comprar productes en el seu moment òptim tant de preu com de qualitat. Per aquest servei el teu assessor t’indicarà les especificacions.

Servei de Whatsapp

Enviem cada dia preus i quantitat de peix disponible de les llotges. Com ofertes i altres promocions. Només cal que sol·licitis el servei amb la teva assessora/assessor i comencis a gaudir de la comoditat del mòbil.

Manipulat

Us presentem alguns dels talls que podem oferir. Tot i que estem oberts a altres propostes o necessitats:

Papallona

Papallona

Rodelles

Rodelles

Desespinat

Desespinat

Filetejat

Filetejat

Net i escatat

Net i escatat

Consulta els catàlegs que més s’ajustin a les teves necessitats

Catàleg Sèpia tallada a daus

Catàleg Especialitat Refrigerats

Catàleg Productes Propis

Catàleg Especialitat Tonyina

Som comerciants de mar

Excel·lència, treball en
equip i innovació.

Restaurants, hotels, peixateries i professionals del sector.

Oferim un compromís ferm de qualitat i proximitat, però sobretot compromís amb la nostra gent. Des de 1954 que oferim Peix i Marisc de les llotges Catalanes, Gallegues i Valencianes. Amb més de 65 anys en el sector i la confiança de 15 estrelles Michelin, volem seguir millorant i ampliant la família.

A Puignau oferim serveis de qualitat i eficiència destacable, sempre personalitzats i adaptables a les nostres clientes i clients, als quals oferim assessorament:

Presentació de productes aptes per
a la seva cuina

Oferir alternatives de productes substitutius i complementaris als habituals.

Informar de la temporalitat i vedes
d’alguns articles.

Fer reserves de productes quan el
seu preu és més baix.

Establir una relació d’aquest tipus amb la clientela ens ajuda i facilita la feina, i és beneficiosa per a les dues parts. Aquest és un dels factors que ens diferencia de la nostra competència, i el volem seguir potenciant.

El nostre equip t’ajudarà

Contacta amb nosaltres
i t’assessorem    He llegit i accepto les condicions de protecció de dades